Poziv na predstavljanje natječaja za građanske akcije "Naš doprinos zajednici"

0001 Na temelju Sporazuma o partnerstvu u provedbi proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj potpisanog sa Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva raspisuje natječaj za građanske akcije ”Naš doprinos zajednici” za organizacije sa sjedištem u Istarskoj, Primorsko-goranskoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji.

Pravo prijave na natječaj imaju udruge, zaklade i ustanove sa sjedištem u gore navedenim županijama.
Maksimalan iznos financijske podrške je do 10.000,00 kuna, a maksimalno trajanje inicijative je 3 mjeseca u razdoblju od 01.07.2017. do 15.10.2017. godine.

Ovim natječajem dodijeliti će se do 30 financijskih podrški za građanske akcije.

Prijave na natječaj vrše se internetskom prijavom putem sustava www.financijskepodrske.hr.

Rok za prijavu je 15. svibanj 2017. godine u 12 sati.

Za sve zainteresirane organizacije na području Karlovačke županije, Zaklada je u suradnji s Gradom Ogulinom, organizirala prezentaciju natječaja koja će se održati u petak 28.04.2017. godine u 14:30 u Gradskoj knjižnici i čitaonici Ogulin, na adresi Bernardina Frankopana 9, 47300 Ogulin.

Molimo zainteresirane da najkasnije u četvrtak, 27.04.2017. godine potvrde svoj sudjelovanje na adresu e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom "Prezentacija Ogulin".

U prilogu se nalazi Poziv na predstavljanje natječaja za građanske akcije "Naš doprinos zajednici".