2. predavanje „Vrste sira i značaj u prehrani ljudi“

100 1389

U prostorijama Gradske knjižnice i čitaonice Ogulin 21. listopada uspješno je održano predavanje na temu „Vrste sira i značaj u prehrani ljudi" u sklopu projekta NAPREDAK, predavač prof.dr.sc. Rajka Božanić. Cilj projekta je pokrenuti i unaprijediti proizvodnju sira u skladu s EU standardima kroz tehnološka i poduzetnička obrazovanja.

Partneri projekta su Veleučilište u Karlovcu Karlovac University of Applied Sciences, Kmetijska šola Grm in biotehniška gimnazija Novo Mesto, Razvojni center Novo Mesto d.o.o., Visoka škola za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski i član LAG-a Frankopan Udruga malih sirara „Korni". U sklopu predavanja organizirana je i prodajna izložba OPG-ova sa Ogulinskog područja, te su svoje proizvode izložili OPG Čavrag iz Jasenka i član LAG-a Frankopan OPG Mišćević iz Josipdol.

 100 1391 100 1395

100 1397 100 1398

csm 2.5 719294b79b csm 2.9 985f996806